Report comment

До клініки СімДент я часто змінювала стоматологів, оскільки з кожним виникали якісь труднощі - то канал недопломбують, то по рентген змушували невідомо куди бігати, то просто роботу робили абияк. Орієнтовно 10 років назад я випадково познайомилася з паном Володимиром Івановичем Мельником. На свій страх і ризик спробувала полікуватися в нього. І була задоволена своїм вибором.
Останні кілька років я лікую свої зуби в сина Володимира Івановича – Тараса Мельника. І про цей вибір теж не шкодую. За цей час в мене було багато різних проблем із зубами, але завдяки дуже професійній роботі Тараса Мельника я їх швидко вирішувала. Можу чітко сказати, що як Володимир Іванович, так і Тарас максимально орієнтовані на потреби пацієнта, швидко і фахово приймуть рішення щодо лікування, не пасуватимуть перед складними і неоднозначними проблемами, нестимуть відповідальність за результат своєї роботи. І це все відбувається в дуже невимушеній атмосфері, що мені дуже допомагає здолати труднощі лікування.
Подобається, що в клініці Сімдент я можу зробити всі необхідні для лікування процедури і не доводиться витрачати зайвий час на сторонніх спеціалістів. Ціни на всі послуги помірні і не кусючі.
Моєму семирічному синові Тарас Мельник теж лікує зуби і те, що це лікування для мого сина проходить легко – це ще одна ознака його професійності і вправності. Тішусь, що вдалось нарешті знайти ТАКУ клініку!!!